Loading...
Opleiding info2018-06-14T16:17:33+00:00

EHBO cursus

De meeste ongevallen gebeuren in en om het huis. Het kan ons allemaal overkomen, niet alleen bij de buren. Ook buitenshuis gaat er wel eens wat mis, bijvoorbeeld op het werk, de speelplaats, tijdens het sporten. Weet u wat u moet doen in zo’n situatie?

Op dinsdag 16 oktober starten we bij voldoende deelname een nieuwe cursus EHBO . De cursus bestaat uit 9 avonden dit is exclusief 1 examen avond, de kosten hiervoor zijn €205,=.

De opleiding start op 16 Oktober en wordt afgesloten met een examen in december. U wordt wegwijs gemaakt in het herkennen van letsels na een ongeval, maar ook de kenmerken van lichamelijke aandoeningen, bijvoorbeeld hartfalen, beroerte, suikerziekte, worden u geleerd; en wat is dan de eerste hulp.

U krijgt een gedegen opleiding inclusief reanimatie en het bedienen van een Automatische Externe Defibrillator (AED). Er wordt gewerkt met een LOTUS (landelijke organisatie tot uitbeelding van slachtoffers). De cursus wordt in december afgesloten met een examen. U kunt dus voor de kerst het EHBO-diploma behalen.

Heeft dit uw belangstelling gewekt schrijf dan nu in, of voor meer informatie neem contact op met ons, tel.: 06 44562378 E-Mail: opleiding@ehboaalsmeer.nl

Inschrijven EHBO cursus