Loading...
Opleiding info 2018-03-11T17:26:44+00:00

EHBO cursus

De meeste ongevallen gebeuren in en om het huis. Het kan ons allemaal overkomen, niet alleen bij de buren. Ook buitenshuis gaat er wel eens wat mis, bijvoorbeeld op het werk, de speelplaats, tijdens het sporten. Weet u wat u moet doen in zo’n situatie?

In het najaar starten we bij voldoende deelname een nieuwe cursus EHBO . De cursus bestaat uit 10 avonden dit is exclusief 1 examen avond, de kosten hiervoor zijn €205,=.

De opleiding start in Oktober en wordt afgesloten met een examen in december. U wordt wegwijs gemaakt in het herkennen van letsels na een ongeval, maar ook de kenmerken van lichamelijke aandoeningen, bijvoorbeeld hartfalen, beroerte, suikerziekte, worden u geleerd; en wat is dan de eerste hulp.

U krijgt een gedegen opleiding inclusief reanimatie en het bedienen van een Automatische Externe Defibrillator (AED). Er wordt gewerkt met een LOTUS (landelijke organisatie tot uitbeelding van slachtoffers). De cursus wordt in december afgesloten met een examen. U kunt dus voor de kerst het EHBO-diploma behalen.

Heeft dit uw belangstelling gewekt schrijf dan nu in, of voor meer informatie neem contact op met ons, tel.: 06 44562378 E-Mail: opleiding@ehboaalsmeer.nl

Inschrijven EHBO cursus

Reanimatie cursus

Weet u welke hulp u moet bieden bij een hartstilstand?

Een hartstilstand kan iedereen overkomen, een onbekende, maar ook een kennis, een vriend(in), buren of familie.

Hulp binnen de eerste 6 minuten is cruciaal en kan een leven redden.

Reanimeren en defibrilleren met de AED is eenvoudig te leren.

De EHBO vereniging Aalsmeer heeft op dit moment geen opleidingen gepland, maar bij voldoende intersesse zullen wij een opleiding gaan inplannen. Deze zal dan in het najaar of in het voorjaar plaats vinden op een nader overeen te komen tijd.

De lestijden van deze avonden zijn van 19.30 uur tot 22.00 uur.

Alle cursussen vinden plaats in ons verenigingsgebouw aan de Zwarteweg 77A in Aalsmeer. De cursussen zijn voor iedereen vanaf 16 jaar en u moet fysiek en conditioneel in staat zijn om te kunnen reanimeren.

De lesstof is conform de eisen van de Nederlands Reanimatie Raad  (NRR) en de European Resuscitation Council (ERC).

Heeft dit uw belangstelling gewekt schrijf dan nu in, of voor meer informatie neem contact op met  ons, tel.: 06 44562378, E-Mail: opleiding@ehboaalsmeer.nl

Inschrijven Reanimatie cursus