Let op !

In verband met het coronavirus , geven wij dit seizoen geen opleiding.

Hier onder vindt u het inschrijfformulier voor de volledige EHBO cursus, de EHBO cursus begint op donderdag 17 oktober 2019 om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. De cursus wordt gegeven in ons eigen lokaal aan de Zwarteweg 77a  te Aalsmeer. (achterkant Brandweer Kazerne)

De cursus bestaat uit 9 les avonden en 1 examen avond. Het omvat het basisdiploma EHBO, de aantekening verbandleer, reanimatie en AED.

De kosten voor de cursus bedragen € 205,=. Wij moeten u erop attenderen dat de betaling voor aanvang van de cursus volledig aan ons is overgemaakt. Als wij geen betaling hebben ontvangen dan kunnen wij het cursuspakket niet aan u verstrekken. U kunt de betaling overmaken op IBAN : NL05 INGB 0002 5368 68 t.n.v. EHBO Afdeling Aalsmeer, of u kunt contant bij de eerste les betalen.

Vergeet niet het onderstaande inschrijfformulier volledig ingevuld aan ons toe te sturen, dan bent u er zeker van dat uw plaats in onze cursus definitief is.

Indien u door omstandigheden niet meer aan de cursus wilt/kan deelnemen, geef ons dan snel een berichtje, zodat wij dan een ander op uw plaats kunnen inzetten.

Met vriendelijke groet en tot ziens in oktober EHBO Afd. Aalsmeer

Inschrijving EHBO cursus

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.