Let op !

In verband met het coronavirus , zullen wij tot nader berichtgeving niet aanwezig zijn bij evenementen.

Verenigingen en Bedrijven:

Verenigingen en bedrijven kunnen een beroep doen op de EHBO vereniging als er bij een evenement een EHBO post nodig is. De EHBO vereniging zorgt er dan voor dat een aantal van haar leden de post op het evenemententerrein bemand. Uiteraard zorgt de EHBO vereniging ook voor voldoende verbandmaterialen en andere hulpmiddelen.

Voor een goede organisatie is het noodzakelijk dat verenigingen, bedrijven tijdig aangeven dat ze een EHBO post nodig hebben.

De aanvraag schriftelijk ingediend te worden, en dient deze minimaal 8 weken van te voren bij ons binnen te zijn.

Ook gelden er sinds 1 januari 2016 nieuwe algemene voorwaarden , deze vind u HIER , of door Algemene voorwaarden in het menu te kiezen.

De tarieven die gelden per 1 januari 2016 worden op aanvraag, u per e-mail toegestuurd.

Voor vragen zijn wij bereikbaar via e-mail: evenementen@ehboaalsmeer.nl

EHBO Aanvragen

Voor leden

Voor de leden van de EHBO vereniging biedt het posten bij evenementen de mogelijkheid om de theorie in de praktijk te brengen. Leden worden altijd in teams ingedeeld: u staat er als lid dus niet alleen voor.

Helaas is het vaak moeilijk om de teams bij elkaar te krijgen. We snappen best dat de leden naast de EHBO ook nog andere bezigheden hebben. Als elk lid éénmaal per jaar zou posten dan zou de vereniging hiermee al geholpen zijn.

Heb je zin om ook te posten kan je contact opnemen met Petra.